У Криму затримали директора Житомирської будівельної кампанії

У Криму затримали директора Житомирської будівельної кампанії
Затриманий оголошений в розшук директор підприємства, який незаконно продав призначене «чорнобильцям» житло і привласнив понад 2,9 млн. грн.

Про порталу ZThata повідомили e прес-службі прокуратури Житомирської області.

- Колишнього директора комунального підприємства «Житомирбудзамовник», раніше [url=https://zthata.com.ua/news/skandaly/19433-prokuratura-podala-u-rozshuk-na-kolishnogo-direktora-komunalnogo-pidpriyemstva-zhitomirbudzamovnik.htmlоголошеного прокуратурою області в розшук[/url], співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Житомирській області затримали в Криму. 1 жовтня Королівський районний суд Житомира прийняв постанову про продовження терміну затримання до 10 днів», - інформує прокуратура області.

Подробиці затримання прокуратура не повідомляє.

5 вересня цього року керівник КП «Житомирбудзамовник» Тарнавський Борис Юрійович був оголошений у розшук за скоєння особливо тяжких економічних злочинів, пов'язаних із розкраданням в особливо великих розмірах.

В ході досудового слідства по кримінальній справі, порушеній стосовно директора, встановлено, що він скоїв незаконне відчуження десяти квартир в новому будинку за адресою: м.Житомир, вул.Народицька, 21, які, згідно з рішенням суду, передані управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Житомирської облдержадміністрації.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.