Екс-директор «Житомирбудзамовник» Тарнавський: мене звільнили, тому що я заважав забрати підприємство і його проекти

Екс-директор «Житомирбудзамовник» Тарнавський: мене звільнили, тому що я заважав забрати підприємство і його проекти
Як раніше повідомляв Житомир.info, екс-директор «Жимтомирбудзамовник» Борис Тарнавський близько місяця тому був затриманий правоохоронними органами.

Згідно з повідомленням обласної прокуратури, Тарнавський звинувачується в скоєні особливо тяжких економічних злочинів, пов'язаних із розкраданням в особливо великих розмірах.

За словами самого екс-директора «Жимтомирбудзамовник» Бориса Тарнавського, справу яку ведуть проти нього - несправедлива, оскільки він не скоював ніяких злочинів, а його просто «попросили» піти, так як він заважав керівництву міста взяти підприємство в свої руки і забрати вже розпочаті проекти «Житомирбудзамовник».

«Чому спочатку виникло питання звільнення мене з посади директора« Житомирбудзамовник », я ж працював при двох мерах і всіх все влаштовувало. Але Дебой порахував, що я його не влаштовую. Я не розумію, чому мене звільнили, коли я 9 років всі будинки здавав і все йшло добре. Я не тримаюся за місце. «Житомирбудзамовник» - це не просте підприємство. Це не те місце, де можна сидіти і нічого не робити. Там крісло не прикрашає людину, а навпаки. Я думаю, що теперішній директор вже зрозумів, що це дуже складно. Я заважав як директор. Мене прибрали і зараз намагаються захопити підприємства та його проекти всілякими шляхами. Проти влади зараз не встоїш, це ціла машина. По суті, я й не сильно-то бігав, мене зробили винним у всіх гріхах, очорнили ні за що », - говорить Тарнавський.

Тарнавський пояснює, що розмови про те, що будинок по Щорса, 155 споконвічно не збиралися добудовувати - це спланована брехня. Він каже, що будинок майже був завершений і навіть зданий в експлуатацію. Для того, щоб його добудувати достатньо було лише кілька місяців.

«Те, що говорять, що будинок по Щорса, 155 споконвічно не мали добудувати і вже ніколи не добудують - це повна брехня. Підприємство створювалося для того, щоб завершити всі довгобуди в місті. Будинок по Щорса, 155 - це невдалий проект. Ми його записали вже як довгобуд. Я як керівник, не прорахував, що 3-кімнатні квартири в цьому районі будуть дорогими. Якщо розбиратися, то по Щорса, 155 достатній метраж, щоб добудувати будинок », - пояснює екс-директор.

Екс-директор «Житомирбудзамовник» відзначає, що не розуміє, як влада збирається розбиратися з проектами підприємства.

«Влада міста заявляють, що будуть продовжувати будівництво будинку по вул. Щорса, 155. Але мені цікаво, хто буде компенсувати вкладені кошти? Вони кажуть, що я накрав купу грошей, але якби це була правда, то я б не жив, так як я живу зараз - у мене окрім 3-х кімнатної квартири нічого немає. Дебою потрібні проекти підприємства, а я в цьому йому заважав. В результаті вийшло так, що він спробував поставити мене на місце. І результат ми зараз бачимо. Я не здивуюся, якщо прокуратура після каденції Володимира Дебоя почне розбиратися з «Жимтомирбудзамовник» і з'ясуватися, що винен не я, а сам мер », - пояснив екс-директор комунального підприємства.

На рахунок кримінальних справ і судових розглядів Тарнавський заявляє, що суд вирішить, хто правий і хто винен.

«Люди взагалі забули, що в 2008 році була криза, нічого не будувалося і ніхто не міг купувати нерухомість. 4 тисячі квадратних метрів 3-кімнатних квартир стояли «мертвим вантажем» практично три роки. За час роботи на посаді я завершив будівництво не одного будинку в Житомирі. У моїй справі буде розбиратися суд. Якщо прокуратура вважає мене винним, то я вдіяти нічого не можу. Зараз боротися з прокуратурою неможливо. У суді будемо доводити мою правоту. Я робив усе за законом. Я здавав будинку і не брав чужих грошей. Я не розумію, чому з мене зробили першого бандита в Житомирській області », - сказав Тарнавський.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.