Зняти квартиру на Новий рік в Житомирі обійдеться в 1000 грн/добу

Зняти квартиру на Новий рік в Житомирі обійдеться в 1000 грн/добу
Судячи з опитувань у мережі більшість жителів Житомира має намір новорічні та різдвяні свята відзначати вдома, в колі сім'ї та друзів.

Як повідомили «Журналу Житомира» ріелтори, попит на добову оренду квартир в Житомирі на ці новорічні свята нижче торішнього приблизно на третину.

Як правило, чим ближче до Нового року - тим вище орендодавців піднімають розцінки на подобову оренду. Зараз мінімальна ціна оренди квартири на Новий рік поки - від 1500 гривень за два дні. У середньому здають квартири по 1000 гривень за добу, але за умови оренди мінімум на дві-три доби. Зустрічаються пропозиції і по 10 000 гривень за чотири дні.

Зараз же в центрі міста - ціни стартують від 250 грн за однокімнатну квартиру на добу, в мікрорайонах Крошня, Богунія, Польова - від 200 грн. Двокімнатні: у центрі - 300-400 грн, на околицях - 250-300 грн.

У житомирських готелях цінники на свята теж не маленькі. Наприклад, в готелі «Reikartz» з 31 грудня по 2 січня розміщення двох дорослих людей в номері «Стандарт» обійдеться у 1710 грн.

Але самі житомиряни, як відомо, для святкування охоче знімають будинку, ближче до природи, але зі зручностями. При цьому за рік ціна оренди будинку впала в доларах, а в гривнях зростання склало всього 10-20%.

Приміром, на минулий Новий рік, зняти на свята 4-х кімнатний будинок за містом, з зручностями, можна було за 1,5 тис. грн на добу, а на це вже 3500 за 2-і доби.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.