Нерухомість в Житомирі: чого чекати цієї осені

Нерухомість в Житомирі: чого чекати цієї осені
У Житомирі спостерігається невеликий попит на квартири. Експерти зазначають, що в серпні ділова активність помітно знизилася.

Власники, щоб продати квартири, готові значно знизити вартість житла. Іноді знижка може становити до $2000.

За словами житомирських експертів з нерухомості, ціни на житлову нерухомість влітку знизилися приблизно на 5%. «Власники готові до торгу, щоб продати житло. Багато намагаються продати квартири і виїхати з країни», - зазначив фахівець.

На сьогоднішній день у Житомирі спостерігається невеликий попит на житлову нерухомість, але восени почнеться деяка активність.

«Попит залежить від економічної ситуації на ринку. При стабільному курсі покупці укладають угоди, але як тільки починаються валютні коливання — активність на ринку припиняється», - зазначив фахівець регіонального відділення АФНУ.

Купити однокімнатну квартиру в Житомирі можна мінімум за $12000 на околиці міста. За двокімнатну просять в середньому $18000 - $20000, а за трикімнатну - від $25000. Відзначимо, що ціни на житло в центрі міста актуальні і для прицентральних районів.


За словами фахівців, найбільшим попитом користуються одно - і двокімнатні квартири у центрі міста. «Багато хто власники намагаються продати трьох - і чотирикімнатні квартири-за високих тарифів, але таке житло на ринку не користується попитом».

На сьогоднішній день важко спрогнозувати, чи зміниться ціна на житлову нерухомість найближчим часом, так як ціна залежить від курсу долара. І якщо долар буде дорожчати, то квартири в Житомирі подешевшають.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.