Черговий будівельний скандал назріває у Києві

Черговий будівельний скандал назріває у Києві
Відвертим обманом покупців називають інвестори елітного комплексу "Воздвиженка" (розкинувся в урочищі Гончарі-Кожум'яки) усі заяви забудовника про те, що їх комплекс не тільки повністю зданий в експлуатацію, але і на 100% пристосований для життя.

Люди, котрі купили в районі "Воздвиженки" розкішні квартири, до цих пір не можуть в'їхати у свої вже оплачені метри через практично повної відсутності комунікацій. За словами самих мешканців, до речі, створили Форум ошуканих інвесторів, електрика в їх будинку підключено по повітрю, вода подається по годинах, а такого звичного блага цивілізації, як каналізація, тут не бачили з дня введення в дію перший корпус, пише Обозреватель.

- Тут живе іноземець, який зробив у квартирі ремонт і періодично приїжджає сюди на кілька тижнів. Постійно ж жити в нашому будинку нереально, - розповідає один із власників елітної нерухомості - Олег. - Багато провели в квартирах дорогі оздоблювальні роботи, але, на жаль, за зиму без опалення почала обсипатися штукатурка і валитися стеля. Всі довелося переробляти.

Статут слухати чергові обіцянки мешканці готують черговий судовий позов проти забудовника.

Тим часом в офісі-розпорядника житлового комплексу запевняють, що всі об'єкти в "Воздвиженці" здані "під ключ", а всі заяви мешканців не більше ніж плід їхньої явно нездорового уяви.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.