Колесніков хоче будувати заводи з виробництва залізобетонних конструкцій для створення доступного житла

Колесніков хоче будувати заводи з виробництва залізобетонних конструкцій для створення доступного житла
У кожному регіоні України у перспективі мають бути відкриті заводи з виробництва залізобетонних конструкцій для будівництва доступного житла.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков під час робочого візиту до Італії з питань вивчення доступного житла, повідомили у прес-службі міністерства.
"Україна повинна будувати хоча б 5 млн м. кв. житла на рік - це орієнтовно 100 тисяч квартир економ-класу", - сказав Борис Колесніков.

Він додав, що для реалізації цих планів в Україні мають бути відкриті принаймні 15-20 таких заводів.

"Відтак вони мають бути в усіх регіонах", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Борис Колесніков при цьому зазначив, що Україна закуповуватиме технології для будівництва соціального житла в різних постачальників.

"У світі ніхто не продукує устаткування для повного циклу. Тому щось, очевидно, купуватиметься в Італії, щось - в Німеччині, щось - у Фінляндії, - тобто, у тих, хто найбільш успішний в сучасних будівельних технологіях", - сказав він.

Нагадаємо, дешеву державну іпотеку наразі ризикнули взяти лише 72 родини. При цьому багато людей програмою цікавляться, але не знаходять у договорах ніяких гарантій того, що дана ініціатива не буде згорнутою.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.