Де краще купити дачу?

Де краще купити дачу?
Як же приємно на дачі приймати гостей. Можна попити на веранді чаю з самовара, і шашлики посмажити на свіжому повітрі. Але це є лише для тих, у кого існує ця сама дача. А якщо ж її немає, але в майбутньому ви збираєтеся її придбати, то вам надати можуть деякі корисні поради. Отже, давайте розберемося, де краще купити дачу.

Спробуйте не купувати дачну ділянку в «мертвому місці», де ви себе будете почувати погано, і нічого не ростиме. Такі місця тепер називають зонами геопатогенними.

Такі несприятливі місця можна визначити самостійно, озирнувшись уважно навколо.

Направте увагу на дерева. На «мертвому місці» вони будуть з кривобокі стволами та низькорослі, особливо фруктові дерева - груші, яблуні, сливи, а також дуби.

Будуватися необхідно там, де дерева високі, прямі, здорові.

Відмінним показником можуть бути птахи. Якщо гніздяться поруч лелеки або ластівки, місце точно чисте. Напевно, не даремно існує прикмета, що лелеки приносять щастя.

А комахи, навпаки, харчуються негативною енергією. Тому, поряд з ділянкою виявивши гніздо диких бджіл чи ос або мурашник, найкраще знайти собі іншу ділянку для будівництва дачі.

А ось ще одна прикмета, продукти на поганому місці псуються набагато швидше, ніж у хорошому. Якщо є можливість, можна поспостерігати, де швидше зіпсуватися покладений шматок м'яса, і будинок треба будувати там, де воно найбільше збереже свіжість.

Усі ці прикмети можна поспостерігати, вибираючи дачні ділянки Сергієв Посад. Відмінні місця зі здоровою енергетикою. Будуватися точно можна.

Як бачите, вибираючи дачу, або місце для будівництва потрібно керуватися не тільки економічними міркуваннями. Прислухайтеся до інтуїції і голосу природи. Вони вам точно підкажуть, де краще купити дачу або побудувати.

Вдалого вибору!

Де краще купити дачу?


Де краще купити дачу?


Де краще купити дачу?


Де краще купити дачу?


Де краще купити дачу?

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.