Готовий будинок чи земельна ділянка. Що краще вибрати?

Готовий будинок чи земельна ділянка. Що краще вибрати?
Якщо ви вирішили придбати дачний будинок або ж ділянку недалеко від міста, виникає питання, що краще купити.

Покупка готового будинку

Основною перевагою в покупці готового будинку є швидка можливість в ньому жити. Життя таке коротке, щоб витрачати час на очікування! Якщо це ваш девіз, краще не витрачати сили і час на будівництво, дійсно, скільки того життя.

Ще одним незаперечним плюсом є бачення ситуації в котеджному містечку, тобто ви не купуєте просто макет, ви чітко бачите, за що віддаєте свої кровно зароблені гроші. Також вас не стосуються всі проблеми по підключенню комунікацій та інші інженерно-технічні нюанси, так як перед вами готовий будинок, який вимагає, хіба що, ремонту.

Купівля земельної ділянки

Головною перевагою саме такої покупки є економія коштів. Будувати самостійно завжди набагато, а іноді й значно дешевше. Крім того, коли робиться «для себе», все робиться добре, тому ви не будете переживати про те, що в будівництві використані не ті матеріали, які вам би хотілося, або ж, що роботи виконані не на належному рівні.

Також, при самостійному будівництві перед вами відкривається велика кількість можливостей по вибору самого проекту будинку. Крім цього, ви легко можете втілити всі свої навіть дуже сміливі бажання (якщо, звичайно, котеджне містечко не передбачає будівництво будинку по одному з проектів, запропонованим забудовником).

Але, сказати точно - що краще, будувати або купувати готовий, не може точно ніхто. Є люди, яким подобається процес ремонту і зведення стін на їхніх очах, тому для них питання ціни не стоїть на першому місці, а хтось акцентується якраз на цьому питанні. Одним словом - скільки людей, стільки й думок.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.