Реставрація старої ванни

Реставрація старої ванни
Заміна старої чавунної ванни - справа занадто дороге і клопітка. Тому цей варіант нами розглядатися не буде. Та й нема чого змінювати всю ванну, коли можна оновити її покриття. Зробити це можна кількома способами.

Емаль для реставрації ванн. Запросити фахівців для відновлення емалі. Це самий дешевий, але недовговічний спосіб. Робота займе 2-5 годин залежно від стану ванни. Поверхня ванни відшліфують і знежирити, потім будуть затирається тріщини і відколи, а вже потім буде нанесена сама емаль. Висохне емаль за добу, однак митися у ванні можна не раніше ніж через 4 дні. Таке покриття прослужить до п'яти років. Такий варіант не вимагає значних вкладень.

Наливна реставрація ванн. Наступний варіант, який ви можете вибрати це - наливна ванна, яка вдвічі дорожче емальованої, але і в 5 разів довговічніші. Зачищену, відшліфовану, знежирену поверхню заливають рідким акриловою фарбою. Висохне ванна за 4 дні. Покриття стане глянцевим, і, крім того, досить стійким до пошкоджень. Прослужити зможе ця ванна мінімум 15 років.

Реставрація ванни, акриловий вкладиш. Якщо ж фінанси дозволяють, то можна скористатися одним з найдорожчих способів - акриловий вкладиш. І довірити таку справу потрібно тільки фахівцеві. З пластика і акрилового скла майстри виготовлять вкладиш, який повністю повторює вигин вашої ванни. Вкладиш надівається на ванну, на яку перед цим нанесена монтажна піна. Митися в такій ванні можна вже через добу. При правильному зверненні така ванна здатна послужити вам дуже довго.

Реставрація ванни своїми руками. І вже, зовсім бюджетний варіант - провести реставрацію ванни самому. Оновити емаль ванної можна таким способом. Для цього підійде клей «Суперцемент» і біла нітроемаль, змішані в рівних вазі пропорціях. Ванну необхідно ретельно знежирити, а потім тампоном густо втерти клей з фарбою. Близько доби потрібно для того, щоб ванна просохла, а потім нанести ще один шар. Процедуру слід повторити близько 4 разів. Покриття виходить міцним, білим і гладким.

Якщо ви хочете реставрувати ванну способом «наливна ванна», потрібна емаль, яка називається наливної Стакріл. За допомогою цього матеріалу ви відновите ванну за 4 години, причому багато часу займе тільки підготовка ванни до ремонту. Відновлення ванни може бути легким і швидким!

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.