Ремонт квартири під ключ

Ремонт квартири під ключ
Отже, ви вирішили зробити капітальний ремонт всієї квартири, але часу у вас немає, а поспішати з такою справою ох як не хочеться. Що ж робити? Можна робити ремонт самостійно і поступово, телефонуючи друзям у пошуках ради, і вже в зовсім крайніх випадках наймаючи на роботу одного-двох майстрів-приватників, при цьому координуючи і контролюючи їх і свої дії між походами в магазин за будматеріалом.

І ось вже тоді про кінець ремонту можна буде тільки мріяти.

Існує універсальний спосіб вирішення проблеми: ремонт квартири "під ключ". Сам термін "під ключ" передбачає, що ви здаєте квартиру ремонтно-оздоблювальної фірмі, яка за допомогою бригади професіоналів, під чітким керівництвом, виконає будь-які ваші побажання в обумовлені терміни.

Природно, якість таких послуг незрівнянно вища, ніж у поодиноких фахівців. Та й вам не доведеться досконально розбиратися в процесі ремонту, координувати роботу різних майстрів, постійно ходити в магазини за будматеріалами, а потреба в інструменті відпаде в корені. Досить просто надати дизайн проект, або самостійно продумати вигляд квартири після ремонту.

Отже, проект складено. Залишилося тільки вибрати фірму. І тут головне не помилитися. Коли будете вибирати фірму, попросіть пред'явити документи, що дозволяють проведення ремонтних робіт, а також показати портфоліо (тут важливо подивитися попередні роботи фірми і оцінити наскільки вони вам підходять).

Ще можна спробувати пошукати попередніх замовників і дізнатися про якість проведених робіт. Таким чином, можна знайти фірми, які роблять ремонти квартир за доступними цінами. Звичайно не варто вже зовсім економити і шукати фірми із зовсім низькими цінами, такі ціни навпаки повинні насторожити.

Наступний етап - закупівля будівельних матеріалів. Купити можна все відразу, або частинами в ході виконання ремонту. Ви можете самі робити покупки, але краще надати цей досить трудомісткий процес фахівцям, вказавши цінову межу на ті, чи інші товари і заплатити після здачі квартири.

Як правило, ремонт займає від 8 днів до одного-двох місяців, в залежності від обсягу робіт. Але ніщо не затримує його так, як вирівнювання стін і прокладка деяких видів паркетів (мозаїчний). Так що якщо вам дорого час, то краще не зациклюватися на стінах.

Після завершення ремонту спеціаліст складає кошторис про виконану роботу та надає остаточні суми виплат (попередній кошторис можна попросити зробити відразу після створення дизайн проекту).

Проблема повного і капітального ремонту виникає нечасто і питання щодо його вирішення варто приймати в бік якості, адже такий ремонт відсуне наступні, а також дрібні квартирні проблеми на довгий термін.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.