Постає питання: зробити ремонт своїми зусиллями або ж звернутися до фахівців?

Постає питання: зробити ремонт своїми зусиллями або ж звернутися до фахівців?
Гряде ремонт. Постає питання: зробити його своїми зусиллями або ж звернутися до фахівців? Давайте і пофілософствуємо на цю тему. А робити будемо так. Розглянемо варіант, коли ви хочете зробити все самі, тобто опишемо те, що ви думаєте про самостійний ремонті, і у що це в підсумку може вилитися.

Ремонт з точки зору непрофесіонала, який зважився все зробити сам
Торкнемося мешканців столиці. Хоча і в інших великих містах конкуренція, яку влаштували собі будівельні та ремонтні фірми, змушує їх знижувати ціни на свої послуги. Все це на руку нам, звичайним обивателям, які потребують ремонту. Коротше кажучи, якщо вам необхідний ремонт квартири, то це не така вже й затратна річ, як може здатися на перший погляд.

Ну добре, ви-то вирішили все робити самі. Адже вам більше ніде перевірити теорію про те, що дизайнерами народжуються, а не стають. І з надією, що ви і є той самий обранець, накинули на папері планування майбутнього приміщення.

І що вам варто скласти кошторис по ремонтним роботам, адже ви постійно сімейний бюджет розподіляєте. А кошторис та розподіл бюджету - так схожі. Крім того, ви володієте даром передбачення, тому що, дивлячись на своє приміщення недосвідченим (з точки зору ремонту) оком, відразу помічаєте, де вас підстерігають труднощі. У більшості випадків їх не виявляєш.

Ну і останнє, в чому ви впевнені, так це в тому, що ваші руки - золоті. І зайве тому підтвердження - п'ятірку за працями в школі, яку ви закінчили бозна коли, та й меблевий гарнітур не раз доводилося збирати своїми руками.

Підсумок такий самовпевненості, а може навіть безпечності
Ви тримаєтеся за голову і думаєте, де ж взяти додаткові кошти, адже ті шпалери, на які ви розраховували, чомусь скінчилися. Є схожі, але вони коштують у рази дорожче, тому що виготовлені за сучасними технологіями. Якщо вибрати шпалери, які відповідають наміченому бюджету, то весь дизайнерський проект перетворюється на ніщо. Потрібно розробляти новий, щоб вдало вписати шпалери.

Ну добре, подумали ви - вирішимо ці проблеми в процесі ремонту. І тут же побігли здійснювати підготовчі роботи. Але ось невдача. Виявляється, махати кувалдою або молотком не так-то просто, особливо після трудового дня, та й сусіди виявляють своє невдоволення.

Думаємо, далі немає сенсу продовжувати історію. Все і так зрозуміло: потрібно займатися своєю справою, а ремонт довірити професіоналам. Тим більше що їх зараз багато.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.