Як вигідно продати квартиру?

Як вигідно продати квартиру?
Чи не рідкісна така ситуація: на реалізацію виставляються дві квартири однієї і тієї ж планування, які знаходяться в одній будівлі. Вони обидві доглянуті, мають солідний вигляд, житлоплощі, безумовно, схожі, хоча одну з їхніх набувають вполовину дорожче другий. Цілком зрозуміло постає питання - чому? Як досягти привабливості вашої житлоплощі? Що власне необхідно зробити, щоб досягти бажаного результату?

Вид квартири.

У нашій країні прийнято робити ремонт відразу після придбання нової житлоплощі, цим самим знищуючи будь-яке згадування про колишніх жителів. Через це склалася помилкова думка що, власне, ремонт при продажу проводити зовсім не обов'язково, мовляв, нові мешканці все одно будуть робити ремонт заново.

Перед реалізацією житлоплощі треба неодмінно зробити ремонт, хай не капітальний, але хоча б косметичний обов'язково. Вкладені в ремонт кошти при реалізації повернутися вам в подвійному (а може бути і більшому) розмірі.

Ну ось, привели ми житлоплощу в порядок, зробили її за рахунок косметичного ремонту модною і комфортабельною, але, тим не менш, покупці все одно проходять повз вашої житлоплощі або ж знижують її ціну. Так у чому все-таки справа?

Документи на нерухомість.

Велика частина клієнтів щодо купівлі нерухомості намагається, в найкоротші терміни залагодити всі питання за угодою. А що їм робити, якщо у вас є деякі проблеми з документами на житлоплощу? Вони підуть далі шукати найбільш підходящий для себе варіант.

Розміщуйте оголошення про реалізацію квартири виключно після того, як ви залагодити всі наявні труднощі з документами і зберете всі необхідні довідки з усіх інстанцій.

Інтер'єр.

Ну і природно необхідно утримувати власну житлоплощу у відповідному, доглянутому стані. Робіть щоденне прибирання, а перед зустріччю з імовірним клієнтом влаштуйте генеральне прибирання найретельнішим чином.

Звільніть житлоплощу від занадто громіздкою меблі, яка займає багато місця і візуально скорочує простір. Покупець зобов'язаний відчувати себе в ній, як у власній. У порожній квартирі йому простіше в думках розставляти власні речі і меблі.

Ціна житлоплощі складається з безлічі цікавих моментів. Ви, звичайно, не маєте можливості замінити регіон або розширити квартиру, хоча ніхто не забороняє вам добре скласти оголошення, зустрічатися з клієнтами не в мятом спортивному костюмі, а в відмінно випрасуваних піджаку і брюках, і докладно показувати і розповідати йому вказуючи на безперечні плюси власної квартири.

Будь-який з цих невеликих пунктиків матиме позитивний вплив на вартість вашої житлоплощі. Підійдіть до справи з усією серйозністю, тоді й ваша квартира неодмінно знайде свого покупця!

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.