Кілька причин засклити лоджію

Кілька причин засклити лоджію
Мало де у світі склять лоджії і балкони, так як зазвичай міська влада стежать за зовнішнім виглядом фасадів будинків. Так, можна сказати, що це сугубо пострадянський явище, пов'язане з тим, що місця в квартирах не достатньо для повноцінного життя та функціонування.
Скління лоджії сьогодні популярно, майже всі сім'ї рано чи пізно приходять до того, що розширити житлову площу простіше не купивши нову квартиру, а спорудивши частину кімнати з балкона або лоджії. Отже, розглянемо кілька варіантів, у що ж може перетворитися колишня лоджія?

Кабінет
Дуже вдале рішення, зробити з лоджії маленький кабінет. Природно, це можливо тільки в тому випадку, якщо поставлені металопластикові вікна та двері. Зазвичай у формат таких кутків комп'ютерні столи вписуються ідеально, до того ж, мало хто може собі дозволити в наших умовах окремий кабінет для творчості або роботи за комп'ютером.

Майстерня
Чим би ви не захоплювалися, лоджія стане відмінною майстерною, будь то моделювання, рукоділля, малювання і навіть в деяких випадках автомобільна справа. Зазвичай лоджії мають відмінне освітлення, так як оточені вікнами, саме це і сприяє ідеї.

Зимовий сад
Де ж влаштовувати зимовий сад, як не в лоджії? Тут помістяться майже будь-які рослини, різних форм і розмірів. Там же можна встановити крісло або маленьку канапку, поєднавши приємне з корисним. Знову ж таки, гарне освітлення буде завжди сприяти зростанню рослин, що є ще одним плюсом.

Живий куточок
Якщо лоджія не тільки засклена, але і утеплена, вона може стати відмінним живим куточком. Якщо у вашій сім'ї є діти, разом з ними ви можете спорудити в лоджії місця для кліток тварин.

Город
Багато хто вирощує свої власні овочі і фрукти на дачах, але також багатьом це недоступно. Якщо у вас є лоджія, ви спокійно можете на ній виростити полуницю, редиску, помідори, різну зелень і багато іншого. Одним словом - можете експериментувати скільки завгодно, але пам'ятайте, що майже для всіх ідей необхідно лоджію склити і утеплювати, не забувайте про це.

Наостанок зазначимо, що в разі достатньої кількості квадратних метрів для життя, скління лоджій і балконів можна вважати поганим тоном, тому що звичайно такі дії порушують естетику фасаду будівлі.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.