Ремонт малою кров'ю

Ремонт малою кров'ю
Ремонт - це не завжди гори сміття, лайка з будівельниками і великі фінансові витрати. Якщо до ремонту підходити з розумом, то він може бути проведений швидко і якісно. При всьому при цьому ремонтні роботи можуть бути не дорогими. Спробуємо розібратися, які ж повинні бути присутніми в будинку умови для того, щоб витратити мінімальну кількість грошей на додання житлу красивого вигляду.

Якщо стіни і стелі квартири рівні, якщо стіни не сиріють і якщо в будинку встановлена ​​нова електропроводка і сантехніка, то можна обмежитися і косметичним ремонтом. Під час косметичного ремонту зазвичай переклеюють шпалери і фарбуються стелі. Зараз шпалери для стін, фарба для стель та інші будівельні матеріали представлені у величезному асортименті. На піку популярності в наш час знаходяться вінілові, текстильні, флізелінові, натуральні і фотошпалери. У великих і просторих приміщеннях можна використовувати так звані шпалери-фрески. Для створення ретро-ефекту відмінно підійдуть текстильні матеріали. Безшовний текстиль може істотно облагородити практично будь-яку квартирку. Дивлячись на стіни з текстильних шпалер, мешканцям квартири буде здаватися, що вони знаходяться в паризьких мансардах. Любителі стилю модерн обов'язково залишаться задоволені текстильними шпалерами.

Людьми, які воліє фарбувати стелю, а не заклеювати його шпалерами, зазвичай використовується акрилова фарба для стелі. Така фарба володіє цілим рядом прекрасних експлуатаційних характеристик. По-перше, вона відмінно лягає на будь-яку поверхню і має гарну фарбуючу властивість. По-друге, акрилова фарба дуже швидко сохне і характерний запах фарби швидко вивітрюється. По-третє, на відміну від масляних і акварельних фарб, акрилові не тьмяніють з часом і не вигоряють при впливі прямих сонячних променів. До всього вищесказаного варто додати, що акрил не тріскається, не морщиться і не відшаровується. Необхідну густоту фарби можна отримати при розбавленні акрилу водою. Але, тим не менше, після висихання пофарбованих поверхонь, волога не може завдати шкоди акрилу. Завдяки таким показникам, акрил може бути використаний як фарба для ванни. Таким чином, сучасні міцні і стійкі будівельні матеріали, допомагають людям швидко виконати ремонтні роботи в квартирі при мінімальній витраті силових і грошових ресурсів.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.