Як не стати жертвою недобудови

Як не стати жертвою недобудови
Всім відомо про те, що покупка нерухомості у ще споруджуваному будинку зв'язана з деякими ризиками. У нашій статті ми поговоримо про те, як не стати жертвою обману і не купити ще недобудовану квартиру. Варто відзначити, що до питання придбання житла важливо ставитися найбільш педантично. Навіть у тому випадку, якщо ви вже знайшли повністю придатну квартиру, не варто поспішати з її придбанні, важливо в цей момент набратися терпіння. Спочатку необхідно зібрати всю інформацію про забудовника, який займався будівництвом будинку.

Досить важливо цікавитися і у тих, хто вже набував житло у даного забудовника. Найкраще розпитати таких людей з приводу порядності та сумлінності по відношенню до будівництва. У забудовника не повинно виникати жодних проблем зі здачею нерухомістю в експлуатацію.

У тому випадку, якщо репутація забудовника є повністю ідеальною, а ви вже точно знаєте який будинок хочете, можна звернутися безпосередньо в офіс забудовника і з'ясувати, у відповідності з якою схемою продається квартира. Важливо звернути увагу на те, що на сьогоднішній день в Україні вірні тільки два види договору, тобто договір пайової ділянки в будівництві Фонд фінансування будівництва, а також договір резервування та придбання дійсно цінних паперів. Також варто заздалегідь дізнатися про те, які документи варто підписувати, а які ні. Важливо своєчасно уточнити у забудовника про наявність у нього дозволу на будівництво. Це повинно відноситися і до наявності відповідної ліцензії.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.