З 19 по 23 лютого 2013 року в місті Житомирі Навчальний центр АФНУ проводить курси за програмою підготовки фахівців ріелторської діяльності

З 19 по 23 лютого 2013 року в місті Житомирі Навчальний центр АФНУ проводить курси за програмою підготовки фахівців ріелторської діяльності
З 19 по 23 лютого 2013 року в місті Житомирі Навчальний центр АФНУ проводить курси за програмою підготовки фахівців ріелторської діяльності.
 
З 2001 року АФНУ спільно з Фондом державного майна України проводить навчання за програмою «Операції з житловою та нежитловою нерухомістю». Основна мета цієї ініціативи не тільки в підвищенні професіоналізму, відповідальності і якості послуг ріелтора, а й підвищення престижу рієлторської спеціальності в очах суспільства.
 
Програма навчання розрахована на 81 годину, з яких 41 годину віддано на заочне навчання. Для заочного навчання, викладачами, акредитованими при Навчальному центрі АФНУ, розроблені методичні матеріали, які стануть відмінною підмогою в щоденній роботі.
 
Пройшовши навчання на сертифікаційних курсах і успішно склавши іспити, слухачі отримають Свідоцтво про проходження навчання за програмою «Операції з житловою та нежитловою нерухомістю», що в подальшому дозволить членам АФНУ отримати Сертифікат, що підтверджує кваліфікацію, необхідну для здійснення операцій з об'єктами нерухомості на території України. Правила отримання сертифікату регламентовані «Положенням про сертифікацію ріелторів».
 
Сертифікат, підтверджений Фондом державного майна України, дає право агенту або брокеру отримати статус сертифікованого ріелтора. Сертифікований ріелтор не просто звучить гордо і красиво, це підтвердження рівня кваліфікації, правильної і високо етичної роботи фахівця, з яким клієнт себе відчуває більш впевнено і захищено.
 
Зараз в найбільш прогресивних агентствах нерухомості України вже немало фахівців, які пройшли ці щаблі й мають сертифікати, що підтверджують їх кваліфікацію по операціях з нерухомістю, завірені Фондом державного майна України. І їх число зростає.
 
На сертифікаційних курсах читають представники ФДМУ та викладачі, акредитовані Навчальним центром АФНУ. Їх склад затверджено рішенням Сертифікаційної комісією АФНУ.
 
Отримати більш детальну інформацію та записатися на курси Ви можете у керівника Навчального центру АФНУ Гафтанюк Людмили Миколаївни за телефонами 044-528-35-72, 067-235-40-52 або за e-mail education@asnu.net.

Источник: АФНУ

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.