Дебой розповів, коли Житомир отримає б\у київські тролейбуси. ВІДЕО

Дебой розповів, коли Житомир отримає бу київські тролейбуси. ВІДЕО
Міська влада Житомира неодноразово заявляла, що бачить шлях до оновлення парку тролейбусів Житомира через придбання б\у київських тролейбусів, які мають звільнитись у Києва через надання йому нових для Євро-2012. Такі заяви лунають вже рік. А тим часом Київ вже отримує поетапно нові тролейбуси завдяки кредиту ЄБРР.

- Нажаль наша розмова з Олександром Мазурчаком, це перший заступник голови КМДА, говорить, що дуже складно виконується графік поставки нових тролейбусів у м. Київ. І вони сьогодні до Євро-2012 ремонтують все те, що у них є, для того, щоб забезпечити перевезення людей. Коли пройде цей чемпіонат і відповідно ще до поставлять нові тролейбуси – м. Житомир одне з перших, в тому, щоб отримати тролейбуси з Києва і можливо до кінця року. Я над цим працюю системно, постійно і при кожній зустрічі з О. Поповим нагадую йому про нашу домовленість, - пояснив мер Володимир Дебой.

Довідка: 8 травня нова партія нових автобусів та тролейбусів, придбаних на кошти кредиту ЄБРР, вийшла на маршрути наземного громадського транспорту столиці. Так, 14 тролейбусів та 36 автобусів спрямовано на рейси, які обрали кияни - повідомляється на офіційному сайті КМДА.

Дебой розповів, коли Житомир отримає бу київські тролейбуси. ВІДЕО


Дебой розповів, коли Житомир отримає бу київські тролейбуси. ВІДЕО


Нагадаємо, це вже ІІІ черга реалізації плану наповнення парку громадського транспорту столиці. Так, 6 березня 2012 року (І черга плану) на маршрути громадського транспорту Києва додатково вийшло 74 нові автобуси та 26 нових тролейбусів, що дозволило на 100% оновити і збільшити кількості рухомого складу на окремих маршрутах, які забезпечують перевезення в центральній частині міста та до НСК «Олімпійський».

18 квітня 2012 року було впроваджено ІІ чергу плану, згідно з яким на міські маршрути додатково направлено 40 автобусів та 20 тролейбусів. Це дозволило: збільшити кількість рухомого складу на окремих соціально-важливих автобусних та тролейбусних маршрутах та частково оновити рухомий склад тролейбусного маршруту №38.

Тролейбусний парк Житомир в останнє поповнювавсь у 2007 році.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.