У Києві дешеві квартири в оренду на Новий рік вже розібрали, як гарячі пиріжки

У Києві дешеві квартири в оренду на Новий рік вже розібрали, як гарячі пиріжки
Багато українців святкуватимуть Новий Рік в орендованих квартирах, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Квартири і готелі Києва заповнені вже на 70%, але шанси винайняти житло на новорічну ніч іще є. Все, що до тисячі гривень, вже розібране. "Зараз багато приїжджих, тому що у зв'язку з подіями Євромайдану приїжджає багато іноземців", - пояснив ріелтор Денис Удодік.

Та й загалом ціни на новорічні свята зростають удвічі. Однокімнатні квартири коштували від 450 грн за добу, двокімнатні - від 600 грн, і трикімнатні - від 900 грн.

Зараз вже залишилися ті, ціна яких перевищує тисячу доларів за добу. "Ось ці квартири лишились, більше 50% ще не зайняті", - повідомив Удодік.

У свою чергу менеджер п'ятизіркового готелю в Києві Девід Конігсхофер хизується ще кращими апартаментами за 8 тис. євро. Працівник зауважив, що у них зупиняються багато іноземців, у тому числі й з Росії, а також "дуже багато місцевих українців".





Конігсхофер каже, що у готелі краще, ніж просто квартира. Адже тут виконують усі бажання клієтів. "Люди, як шейхи, які приїжджають, хочуть жити за своїм часом. Всі до нього адаптуються. Він прокинеться о третій ранку і хоче, щоб усе було приготовано, сніданок", - розповів менеджер.

Так королівський номер готелю, майже аналог президентському, коштує 12 тис. грн за добу і вже замовлений. А ресторан у новорічну ніч має спеціальне меню, за яке у купі з живою музикою гості віддадуть по 1,5 тис. грн та по 2 тис. грн, якщо рахувати ще й випивку.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.