Гриценко: Українську землю скуплять олігархи, китайці і араби

Гриценко: Українську землю скуплять олігархи, китайці і араби
Народний депутат Анатолій Гриценко - про те, чому українцям в жодному разі не можна продавати свої земельні ділянки після зняття мораторію.

У разі прийняття закону «Про ринок землі» українці за жодних умов не повинні продавати свої ділянки, заявив народний депутат Анатолій Гриценко. «У законопроекті« Про ринок землі »я бачу катастрофу для України», - заявив депутат.

За словами Анатолія Гриценка, зараз у селах люди взагалі грошей, крім пенсії, не бачать, тому купити землю прості люди не зможуть.

«Там немає робочих місць, всі, хто можуть, їдуть в Ізраїль, Португалію чи Росію на заробітки. Хто з них купить землю? Це зроблять тільки хтось з київських олігархів, хтось з Донецької області, або ж хтось із Китаю, Великобританії або Арабських Еміратів », - заявив депутат.

Крім того, політик зазначив, що «землю купуватимуть не для того, щоб підняти село, а для того, щоб сидіти в своєму офісі і на калькуляторі рахувати, як зростають прибутки».

«Таким людям по барабану, як живе село, чи є там школа, лікарня. Вони не знають, як вирощується хліб, не відрізнять кукурудзу від гречки, проїжджаючи біля поля. І кілька таких сімей скуплять наші землі », - підкреслив народний депутат.

Політик застеріг людей, щоб вони ні за яких умов не продавали свої ділянки.

«Вам зараз кажуть, що гектар коштує аж $ 300! У Франції, Німеччині такий гектар коштує 10-15 тис. євро », - повідомив Анатолій Гриценко.

Источник: http://delo.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.