ДАІ: На Житомирщині за минулу добу в ДТП постраждала людина

97 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 20 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 11 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 10 тисяч гривень. Загалом же стягнено майже 10 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

За минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортна пригода, в якій 1 людина отримали тілесні ушкодження.

09.12.2011 близько 21.15 в с. Сінгурі, Житомирського району, водій автомобіля ЗАЗ-110307, 26-річний мешканець Бердичівського району, с. Гришківці, рухаючись в напрямку Бердичева здійснив наїзд на пішохода 50-річну мешканку Житомирського району, с. Іванківці, яка перетинала проїзну частину з ліва на право по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.