ДАІ: На Житомирщині минулої доби в 2 ДТП загинула людина, ще 1 - травмована

Житомирські новини Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 198 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 21 водія за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 43 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 1 отримала тілесні ушкодження.

Близько 00.10 17 липня на автодорозі Бердичів – Іллінці, Ружинського району, водій автомобіля Хонда, 47-річний мешканець Вінницької області, здійснив наїзд на пішохода, 55-річного мешканця Ружинського району, який раптово вибіг на проїзну частину дороги з лісосмуги. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

При звірці з Ємільчинською ЦРЛ встановлено, що близько 21.00 16 липня в смт. Ємільчине, водій автомобіля ВАЗ-21099, 26-річний мешканець Ємільчинського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де здійснив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та 17 липня о 09.00 звернувся до Ємільчинської ЦРЛ.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху і взаємоповага його учасників зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.