ДАІ: На Житомирщині за минулу добу в 4 ДТП - 5 людей травмовано

103 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, затримано 10 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 22 адміністративних протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 11 тисяч гривень. Загалом же стягнено майже 10 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

За минулу добу зафіксовано 4 дорожньо - транспортних пригоди, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

13.12.2011 близько 19.45 в м. Житомирі, в районі перехрестя вулиць Проспекту Миру – Сабурова, водій невстановленого автомобіля, здійснив наїзд на пішохода, 45-річного мешканця м. Житомира, водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного.
13.12.2011 близько 21.30 в м. Житомирі по вулиці Ватутіна, водій автомобіля Субару, (особа якого встановлюється), виконуючи маневр повороту ліворуч не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з автомобілем Даді, під керуванням 25-річного мешканця м. Житомира, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля Даді, 25-річний мешканець м. Житомира та 21-річний мешканець м. Житомира, отримали тілесні ушкодження. Потерпілі доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.