Житомирська обласна рада нагородила Олександра Безсмертного

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі обласної ради, 5 січня, Голова Житомирського обласного територіального відділення антимонопольного комітету Олександр Безсмертний відзначив 55-річчя від дня народження. Ювіляра привітали голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський та перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков.

За багаторічну сумлінну працю на високій державній посаді, професіоналізм, відповідальність та принциповість голова обласної ради вручив керівнику обласного територіального відділення антимонопольного комітету Почесну грамоту обласної ради та цінний подарунок.

Житомирська обласна рада нагородила Олександра Безсмертного


Голова обласної ради подякував посадовцю за тісну та плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування в ім’я зміцнення економіки нашого краю та забезпечення належних соціальних стандартів людей, а також висловив сподівання, що тісне партнерство цієї важливої структури державної виконавчої влади та обласної ради у подальшому активно триватиме.

До святкових привітань приєднався Володимир Арешонков.

Керівники обласної ради побажали ювіляру здоров’я, щастя та успіхів у роботі.


Довідкова інформація. Олександр Васильович Безсмертний очолює Житомирське обласне територіальне відділення антимонопольного комітету з 2004 року.

Свого часу багато років працював в органах місцевого самоврядування.

За високий професіоналізм Указом Президента України в 2009 році був нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснює в області державний контроль за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції на засадах рівності суб’єктів господарювання перед законом та пріоритету прав споживачів; запобігання, виявлення і припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції; сприяння розвитку добросовісної конкуренції.

У 2011 році Житомирське територіальне відділення Комітету першочергову увагу приділяло розв’язанню проблем на ринках товарів і послуг, які мають суттєвий вплив на соціально-економічний розвиток області.

Вжитими заходами виявлено та припинено 84 порушення законодавства про захист економічної конкуренції та 95 неправомірних дій суб’єктів господарювання, органів влади та органів місцевого самоврядування, що містили ознаки порушень.

Економічний ефект прийнятих відділенням рішень у вигляді різниці між коштами, які споживачі мали б сплатити у випадку тривання порушень законодавства про захист економічної конкуренції, і фактичними витратами, яких вони зазнали, склав понад 162 млн. грн.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.