Антимонопольний комітет рекомендує торговельним мережам Житомира знизити ціни на продукти

Антимонопольний комітет рекомендує торговельним мережам Житомира знизити ціни на продукти
Обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надало житомирським торговельним мережам рекомендації щодо встановлення обґрунтованих цін на продукти харчування.

Про це повідомили в прес-службі відділення.

В ході проведення аналізу цінової ситуації на соціально важливі групи товарів Житомирським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України встановлено, що в лютому 2015 року відбулося суттєве зростання цін на цю групу товарів. Продовольчий ажіотаж на продукти харчування в останній декаді лютого створив можливість дефіциту ряду продуктів харчування в торговельних мережах.

З метою запобігання порушень законодавства про захист економічної конкуренції та ущемлення інтересів споживачів, а також з метою розвитку підприємництва і конкуренції, адміністративної колегії Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надані ТОВ "ТК "Полісся-Продукт", ПП "Вода України", ТОВ "Люцина", ФОП Кварацхелія А. П., ТОВ "Торговий дім "Смачний світ" і ТОВ "Силав" для розгляду рекомендації утриматися від встановлення необґрунтованих цін на продукти харчування, зокрема, борошно, цукор, крупи, олію та інші.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.