ДАІ: На Житомирщині за вихідні в 4 ДТП загинула людина та ще 4 - постраждало

201 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних.

Як повідомили Інтернерт-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, затримано 40 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 43 адміністративних протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулі вихідні зафіксовано 4 дорожньо-транспортних пригод, в яких 4 людей отримали тілесні ушкодження та 1 людина загинула.
06.01.2012 близько 07.15 на 230 км + 930 м а/д Київ-Чоп, водій автомобіля Мітсубісі, 47-річний мешканець м. Києва, рухаючись в напрямку м. Рівне здійснив наїзд на 74-річного мешканця Нов.-Волинського району, с. Наталівка, який переїжджав проїзну частину з права на ліво відносно руху автомобіля. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

06.01.2012 близько 07.25 в м. Коростень, по вулиці Грушевського, водій автомобіля ВАЗ-2107, 66-річний мешканець Коростенського району, с. Грозіно, здійснив наїзд на 42-річного мешканця м. Коростень, який перетинав проїзну частину по пішохідному переході з права на ліво відносно руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

07.01.2012 близько 17.55 на 16км+250м автодороги Житомир - М.Подільський, поблизу с. Двірець, Житомирського району, водій автомобіля SKODA OCTAVIA A5, 33-річний мешканець Київської області, Києво-Святошинського району, с. Петропавлівська Борщагівка, скоїв наїзд на пішохода 56-річного мешканця Житомирського району, с. Вертокиївка, який перетинав проїзну частину зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо – транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. І перед тим, як сісти за кермо будь – якого транспортного засобу, необхідно замислитись: чи варто ризикувати своїм життям. Адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.