Стали відомі причини візиту до Житомира представника Президента України у Верховній Раді

Стали відомі причини візиту до Житомира представника Президента України у Верховній Раді

25 липня на Житомирщині перебував представник Президента України в парламенті, народний депутат України, член Партії регіонів, Юрій Мірошниченко. У рамках робочої поїздки він зустрівся з представниками трудових колективів Житомирського району, відвідав Обласну клінічну лікарню імені О.Ф. Гербачовського та дав прес-конференцію.

Журналісти цікавилися думкою Юрія Мірошниченка щодо проголосованого парламентарями законопроекту «Про засади державної мовної політики», роботи новоствореної Президентом Конституційної Асамблеї; результатів соціальних президентських ініціатив, підтримки молоді, підвищення зарплат держслужбовців тощо.

Прес-конференція та зустріч із представниками трудових колективів відбувалася у формі діалогу, як зазначив представник Президента, саме така форма співпраці має повернути довіру людей до влади. Юрій Мірошниченко відзначив, що упродовж останніх років у нашій державі спостерігається позитивна динаміка у всіх сферах життя, пороте існують ще не вирішені проблеми. «Безперечно, метою моїх поїздок є спілкування з громадянами, задля того, аби на останній сесії ми змогли підкорегувати певні рішення, або ухвалити нові. Ми, всі разом, говорячи про реформи, в першу чергу не повинні забувати, що результатом нашої праці має бути покращення життя в Україні. У нас ще багато проблем, але сьогодні радує те, що окрім конструктивної критики є хороші ідеї щодо реформування освітньої галузі, бюджетних нарахувань та тих проблем, які існують у кожному регіоні» - зазначив представник Президента.

Також Юрій Мірошниченко розповів присутнім про основні напрямки соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича. Він наголосив, що впровадження їх триває і результати є відчутними. «Соціальні ініціативи Президента – це реальні кроки, які вже можуть відчути люди», - підкреслив нардеп. Представник Президента наголосив, що для нього поїздка на Житомирщину стала надзвичайно корисною та насиченою. А пропозиції, щодо вирішення проблем, обов’язково будуть враховані у найближчому майбутньому.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.