У Житомир терміново прибув Представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко

У Житомир терміново прибув Представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко

Житомир новини Сьогодні народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, Представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко перебуває в Житомирській області.

Парламентарій зустрівся з Головою районної державної адміністрації Куликом Андрієм Євтуховичем, Головою Житомирської районної ради Степаненко Миколою Андрійовичем. Учасники зустрічі обговорили основні проблемні питання Житомирщини, які потребують вирішення на державному рівні. Андрій Кулик розповів про успішне виконання проектів «Тепле вікно» та «Сільська вулиця» та повідомив про плани до 2015 року обладнати школи внутрішніми санвузлами та замінити вікна.

Серед окреслених проблем були озвучені: земельні питання пов’язані з користуванням, розпорядженням, володінням землею в контексті проведення земельної реформи; проблема наднизьких зарплат державних службовців; проблема, яка полягає у тому, що перевиконаний бюджет району відправляється в область чи державу, у зв’язку з чим у районі не залишається коштів на фінансування соціально-економічних ініціатив для розвитку міста та села; відсутність коштів державного бюджету на підтримку; проблема приєднання дачних ділянок до міста тощо.

Після цього Юрій Мірошниченко зустрівся з активом міста Житомир та відповів на запитання присутніх. На зустрічі були присутні голови сільських та селищних рад, керівники державних установ, місцеві депутати, представники громадських організацій, засобів масової інформації, загалом близько 300 людей.

Народний депутат закликав присутніх у залі до співпраці. «Ваша консолідована позиція з проблемних питань для нас важлива для забезпечення ефективного зв'язку між центральною владою та виконавчою владою на місцях. Адже ми повинні давати людям те, що їм в першу чергу потрібно», - зауважив політик.

Обговорили також питання перерозподілу бюджетних коштів; питання оптимізації системи освіти, зокрема тендерні процедури для загальноосвітніх навчальних закладів, проблеми недофінансування району, у зв’язку з утриманням малокомплектних шкіл, працевлаштування вчителів у зв’язку із можливим закриттям шкіл тощо.

«Ми бачимо скільки проблем ще попереду. Але можна сміливо говорити про те, що крок за кроком країна розв’язує ті проблемні питання, які стоять перед нами. Хотів би побажати вам і вашим громадам щастя і здоров'я.

Якщо кожен з політиків буде приділяти увагу розв’язанню конкретних проблем, а не вихвалянню себе і паплюження своїх опонентів, то і громадяни нам більше довірятимуть», - підсумував парламентарій.

Прес-служба народного депутата України Юрія Мірошниченка

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.