Губернатор Житомирщини дав інтерв’ю. Відео

Водопостачання міста Житомира вже найближчим часом має всі шанси стати якіснішим та ощадливішим. Про це в інтерв’ю телеканалу ЖОДТРК повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук. У рамках програми «Чиста вода» Житомир отримав 38 мільйонів гривень. Їх спрямують на будівництво нового водогону: від водосховища Відсічне, яке є резервуаром запасу води для житомирян, - до станції другого підйому міськводоканалу.

Який зиск з цього матимуть городяни та на який економічний ефект очікують обласні керівники – про це далі.
8 кілометрів головного водогону, який постачає водою обласний центр, давно потребували не те що капітального ремонту – а цілковитої заміни. Справа зрушила з місця лише тепер – коли Кабінет Міністрів надав Житомиру 38 мільйонів гривень. Цього повинно цілком вистачити на те, аби вже восени вода до обласного центру йшла новим водогоном.

За словами Сергія Рижука – житомиряни можуть забути і про випадки відключення водопостачання. Міськводоканал нещодавно отримав 31 мільйон гривень – що дало змогу повністю розрахуватися з усіма боргами підприємства.

Введення в дію нового водогону дозволить неабияк заощадити комунальні витрати. Сергій Рижук упевнений, що вже до середини осені житомиряни отримають цілодобове водопостачання.


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.