Які спеціальності зараз затребувані?

Які спеціальності зараз затребувані?
У грудні зріс попит на робочі спеціальності. Вакансій у виробництві стало в середньому на 106% більше, ніж у минулому році. Серед найбільш затребуваних професій в Україні досі багато вакансій в продажах. Лідери рейтингу затребуваних – менеджери по продажах, на другому місці – продавці-консультанти, а замикають трійку лідерів водії.

Найбільше вакансій, у великих містах: Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Львові. Про це повідомляє видання Сегодня. При цьому активність шукачів там теж помітно вище. Приміром, кияни в минулому році відправили більше 2 тисячі резюме в розрахунку на тисячу жителів. Нижче всього активність у Кропивницького. Там здобувачами в 2016 році відправлено в 16 разів менше резюме, ніж у Києві.

Заробітки теж вище у великих містах. Першість тут за столицею з середньою зарплатою 8309 грн. Друге місце займає Одеса – 7892 грн. На третьому Харків – 7922 грн.

В цьому році менше всіх заробляли не у західних, а в північних областях: Рівненській, Житомирській, Волинській, Сумській і очолила антирейтинг заробітків, Чернігівській.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.