У Житомирській області киянин на Mitsubishi Lancer протаранив мотоцикл, дві людини в лікарні

'У
29.07.2013, Новини
За вихідні в Житомирській області зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 5 осіб отримали тілесні ушкодження.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області.

27 Липня, близько 22.00, на 27 км автодороги Ставище - Вчорайше, біля с. Турбівка, Попільнянського району, водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 21-річний, житель м. Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мотоциклом МТ-10, під керуванням 19-річного жителя Попільнянського району, який рухався в зустрічному напрямку з вимкненими освітлювальними приладами. В результаті ДТП водій і пасажир мотоцикла МТ-10 отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

У цей же день, близько 20.20, на 218 км автодороги Київ - Чоп водій автомобіля Daewoo Lanos, 32-річний житель Новоград-Волинського району, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, під керуванням 38-річного жителя м. Львова , який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП три пасажири автомобіля Chevrolet Aveo отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.