ДАІ: На Житомирщині за вихідні в 7 ДТП загинуло 3 людей, ще 6 - травмовано

191 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних.

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, затримано 33 водія за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 27 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 20 тисяч гривень. Загалом же стягнено майже 7 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

За минулі вихідні зафіксовано 7 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людини загинуло, 6 людей отримали тілесні ушкодження.

12.11.2011 близько 11.45 в м. Житомирі, по вулиці Л.Українки, водій автомобіля Деу-Нексія, 25-річний житель м. Житомира, здійснюючи об’їзд припаркованого автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з автомобілем Хонда, під керуванням 33-річної жительки м. Житомира, після зіткнення автомобіль Деу змінив напрямок руху та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21093, під керуванням 55-річного жителя м. Житомира. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля ВАЗ-21093, 19-річна жителька м. Житомира, отримала тілесні ушкодження. Доставлена до медичного закладу.

13.11.2011 близько 10.45 на 152 км на а/д Виступовичі – Житомир, поблизу смт. Черняхів, водій автомобіля Чері Кімо, 46-річний житель смт. Іршанськ, не впорався з керуванням при виконанні маневру обгону, з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Доставлений до медичного закладу. Пасажир автомобіля Чері, 57-річний житель смт. Черняхів, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

13.11.2011 близько 21.20 на 154км+100м а/д Київ-Чоп, водій автомобіля ВАЗ-2106, 23-річний житель Житомирського району, с. Садки, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на автомобіль Мерседес 1840, з причепом Кроне, під керуванням 61-річного жителя м. Києва, який стояв на узбіччі в освітленому місці. Внаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ-2106 та пасажир 22-річний житель Житомирського району, с. Садки, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Тіла доставлені до СМЕ.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.