ДАІ: На Житомирщині за минулу добу в 4 ДТП постраждало 7 людей, ще 1 - загинула

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 150 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 12 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 10 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 4 дорожньо - транспортних пригоди, в яких 7 людей отримали тілесні ушкодження, 1 людин загинула.

11.03.2012 близько 22.05 в м. Бердичеві, водій автомобіля ВАЗ-21074, 28-річний мешканець м. Бердичева, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд на опору електромережі. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

12.03.2012 близько 09.45 в м. Коростені, водій автомобіля Шевролет-Епіка, 32-річний мешканець м. Коростеня, під час виконання маневру обгону здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням 53-річного мешканця м. Коростеня, який рухався в зустрічному напрямку, в подальшому автомобіль Шевролет продовжуючи рух по інерції здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-110206, під керуванням 33-річного мешканця м. Коростеня. Після зіткнення автомобіль ЗАЗ здійснив наїзд на велосипедиста 67-річного мешканця м. Коростеня, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ, отримав тілесні ушкодження. Велосипедист отримав тілесні ушкодження. Потерпілі доставлені до медичного закладу.

12.03.2012 близько 20:40 на 137км + 700м автодороги Київ – Чоп Житомирського району, водій автомобіля Шкода-Октавія, д59-річний громадянин іноземної держави, рухаючись в напрямку м. Києва, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом Мерседес, під керуванням 25-річного мешканця м. Рівне, після чого автомобіль Шкода, здійснив зіткнення з автомобілем Фольксваген-Кадді, під керуванням 48-річного мешканця м. Києва, який рухався в напрямку м. Рівне. Після зіткнення автомобіль Фольксваген з’їхав в правий кювет. Внаслідок ДТП водій автомобіля Шкода, отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу. Пасажири автомобіля Шкода; 23-річна громадянка іноземної держави, отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу; 60-річна громадянка іноземної держави, отримала тілесні ушкодження та доставлена до реанімаційного відділення медичного закладу. Пасажирка мікроавтобуса Мерседес, 39-річна мешканка м. Рівне, отримала тілесні ушкодження після надання медичної допомоги в медичному закладі відпущена додому.

12.03.2012 близько 19.55 на 1км+250м під’їзної дороги від автодороги Київ-Чоп до м. Житомира в с. Іванівка, Житомирського району, водій автомобіля Мерседес-Бенс 30-річний мешканець м. Житомира, рухаючись в напрямку м. Житомира скоїв наїзд на пішохода віком близько 35 років, мешкав в с. Іванівка Житомирського району, який знаходився на проїзній частині. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.