ДАІ: На Житомирщині за минулі вихідні в 5 ДТП 4 людей травмовано та ще 1 - загинула

529 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних. Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, затримано 67 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 46 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулі вихідні зафіксовано 5 дорожньо - транспортних пригоди, в яких 4 людей отримали тілесні ушкодження, 1 загинула.

23.03.2012 близько 05.30 на 127км а/д Київ-Чоп, поблизу с. Березино, Житомирського району, водій автомобіля OPEL VECTRA, громадянин іноземної держави, 24-річний водій рухаючись в напрямку м. Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем AUDI 100, під керуванням 62-річного жителя м. Житомира, який рухався в напрямку м. Житомира.
Внаслідок ДТП водій AUDI 100 отримав тілесні та доставлений до медичного закладу.

23.03.2012 близько 13.00 на 51 км автодороги Черняхів – Малин – Термахівка, поблизу м. Малина, водій автомобіля ВАЗ-21101, 58-річний житель м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з трактором МТЗ-80, під керуванням 48-річного жителя Малинського району, с. Нянівка, який виконував маневр повороту ліворуч. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля ВАЗ-21101 45-річна жителька м. Житомира, отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.

23.03.2012 близько 16.50 в м. Коростені, по вулиці Київській, водій автомобіля MERCEDES-BENZ 312 D, 39-річний житель м. Коростеня, скоїв наїзд на пішохода 5-ріного жителя м. Коростеня, який перетинав проїзну частину зліва направо по ходу руху автомобіля поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

25.03.2012 близько 17.40 на 102км а/д Київ – Ковель, водій автомобіля CHEVROLET LACETTI, 50-ріний житель Донецької області, м. Краматорськ, виконуючи маневр обгону не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з скутером Дельта, під керуванням невстановленого водія (чоловіка віком близько 40-45 років особа котрого встановлюється), який рухався на зустріч. Внаслідок ДТП водій скутера Дельта від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Тіло загиблого доставлено до моргу медичного закладу.
Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди Державтоінспекція звертається до водіїв - вибирайте швидкість руху в залежності від дорожніх умов. Пам’ятайте, що перевищення швидкісних режимів – головна причина ДТП з тяжкими наслідками. Також постійно виявляйте пильність у відношенні до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.