Що робити, щоб висипатися?

Що робити, щоб висипатися?
-Мала фізична активність;
-Кисневе голодування;
-Стрес;
-Шуми,такі як хропіння партнера, звуки за вікном;
-Погане харчування;
-Пізня вечеря;
-Стимулятори;
-Поганий матрац;
-Незручна постільна білизна і піжама.

Щоб поліпшити якість свого нічного відпочинку, намагайтеся не їсти за годину до сну. Останній прийом їжі зробіть максимально легким. Овочевий або фруктовий салат, йогурт з печивом,склянка мінеральної води або трав’яного чаю будуть ідеальним перекусом.
Протягом години перед сном постарайтеся розслабитися: прибирання, приготування їжі та інші домашні турботи перенесіть на інший день. Відпочиньте емоційно: вимкніть телевізор, прийміть теплу, розслаблюючу ванну. Пийте чай з мелісою. Розраховуйте свій сон таким чином, щоб спати не менше 6 годин.
Постільна білизна має бути з бавовни,приємна на дотик і добре укладатися на ліжку, не залишаючи складок. Піжаму теж переважно вибирати з бавовни, але без мережива, гудзиків, манжет, щоб зайві прикраси невпивалися в ваше тіло і не псували сон.
Якщо вранці ви відчуваєте біль у спині — це ознака поганого матраца. Замініть його. Матрац не повинен бути занадто м’яким і занадто жорстким. Занадто м’який матрац часто стає причиною зміни стану наших м’язів. Дуже жорсткий матрац може викликати оніміння в ногах і руках, а також викривлення хребта. Ідеальний матрац повинен забезпечити природне положення хребта у формі літери S, коли ви спите на спині. Щоб дізнатися підходить матрац для вашої спини чи ні, ляжте на нього, посуньте руки під стегнами і рухайте їх вгору. Якщо руки пересуваються легко — матрац жорсткий, якщо матрац щільно прилягає до вашої спині — він м’який, виберіть золоту середину.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.