Як правильно вибрати подушку для сну

Як правильно вибрати подушку для сну
При цьому потрібно враховувати деякі параметри:
ширину своїх плечей - висота подушки повинна бути ідентичною ширині плеча;
улюблену позу уві сні - на спині зручніше спати на середній по жорсткості подушці, подушка для сну на боці повинна мати більш жорстку структуру, на животі - потрібна подушка з м'яким наповнювачем;
жорсткість матраца - чим м'якше матрац, тим тонша потрібна подушка для сну.

Форма подушки

Найбільш поширені форми подушок - прямокутник і квадрат. Однак на сайті retown.kiev.ua є ще кілька різновидів форм подушок - валики, ортопедичні подушки з поглибленням для голови, спеціальні подушки для вагітних, під поперек, під шию для відпочинку в сидячому положенні.

Яку форму краще вибрати - залежить від призначення подушки. Але в ліжку, в основному, все ж зустрічаються прямокутні або квадратні.

Наповнювач подушки

Які подушки краще для сну - з натуральним або синтетичним наповнювачем, питання спірне. З одного боку, все натуральне споконвіку вважається більш безпечним і корисним. Але, наприклад, в пір'яних подушках відмінно розмножуються пилові кліщі, що викликають алергію. Тоді як в синтетичних наповнювачах вони не уживаються, завдяки чому подушки з синтепухом або холлофайбером абсолютно гіпоалергенні.

Нове віяння в частині наповнювачів для подушок - рослинні компоненти. Це - бамбукові волокна, лушпиння гречки, шишки хмелю, кукурудзяне волокно. Ці подушки відмінно розслаблюють завдяки аромотерапевтичним властивостям.

Гелеві подушки для сну відносяться до ортопедичних пристосувань, оскільки з легкістю приймають форму голови, сприяючи відмінному відпочинку. Раніше гелеві подушки використовувалися виключно в медицині, але сьогодні вони знаходяться у вільному доступі, купити їх може будь-хто.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.