Номер квартири впливає на долю

Номер квартири впливає на долю
Наприклад, ви живете в квартирі 72. Вам потрібно скласти 7 + 2, вийде 9. Значить, дивіться опис дев'ятки. Якщо номер вашої квартири 119, треба скласти 1 + 1 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2 (тобто вам необхідно дивитися опис впливу на житло двійки). Число 1 Ваше житло знаходиться під впливом Сонця.
Квартири, керовані цифрою 1, підходять для людей, які люблять ризик. Як правило, їх мешканці незалежні, амбітні, успішні в кар'єрі.
Число 2 Ваше житло знаходиться під впливом Місяця. Такий будинок хороший для любові. У ньому панує взаєморозуміння. Адже Місяць відповідає за людські взаємини. В такому житлі навіть конфліктні люди можуть швидко знайти мирне вирішення проблем.
Число 3 Ваше житло знаходиться під впливом Юпітера. Юпітер - це планета вчителів. В таких квартирах людина відчуває себе, як правило, спокійно і впевнено. У житло, яким керує цифра 3, зазвичай все впорядковано. Жильцов відрізняють точні і образні формулювання в мові. Доброю енергії в такому будинку хоч відбавляй. Він ідеальний для викладачів і студентів. Але не підходить і навіть може бути небезпечний тим, хто любить смітити грошима.
Число 4 Ваше житло знаходиться під впливом Раху. Якщо у вас є якась проблема, яка здається нерозв'язною, сходіть в гості в будинок, керований цифрою 4. Там вам прийде в голову відповідь. Справа в тому, що міфологічна планета Раху дає житла впорядкованість, стабільність і захист.
Квартири числа 5 ідеально підходять для артистів, журналістів, письменників. Але в них буде некомфортно тим, хто схильний до усамітнення, спокою. Як не згадати "негарну квартиру" з роману Булгакова "Майстер і Маргарита"! Ту, де проходив бал Сатани. Її адреса був: Велика Садова, 302-біс, п'ятий поверх, кв. № 50. Суцільні п'ятірки!
Число 6 Ваше житло знаходиться під впливом Венери. Це будинок гармонії, любові і рівноваги. Зазвичай в ньому багато зелені, він обставлений зі смаком. В такому житлі навіть при великому бажанні складно посваритися. А ще Венера заряджає мешканців ідеєю, що добре - це коли всім добре.
Число 7 Ваше житло знаходиться під впливом Кету. Кету - дивовижна міфологічна планета. І життя в будинках, керованих сімкою, зазвичай теж дивовижна. Ось всіх сусідів затопить, а квартиру з числом 7 - немає. Біди обходять такий будинок стороною якимось чарівним чином. Такий будинок - це храм самоти і споглядання. У ньому часто думають про життя, про свій шлях в ній.
Число 8 Ваше житло знаходиться під впливом Сатурна. У такому будинку зазвичай достаток - і любов, і друзі, і грошовий достаток. Сатурн дарує мешканцям цілісність і успіх в різних областях. Дає силу, працьовитість, практичність. У ньому навіть люди з поганим здоров'ям відчувають себе в тонусі.
Число 9 Ваше житло знаходиться під впливом Марса. Дев'ятка - це завершення циклу. Тому люди, які живуть в будинках, керованих дев'яткою, найчастіше пожинають плоди своїх минулих зусиль. У господарів дев'ятка підсилює почуття жалю і бажання сприяти.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.