Українцям пропонують пересувне житло за $ 2 тисячі

Українцям пропонують пересувне житло за $ 2 тисячі
Українцям все частіше пропонують купувати пересувне житло. Аналітики сайту Slando досліджували ринок і розповіли, скільки коштує стати його власником.

Так, купити будинок-причіп можна всього за 2 тисячі доларів. В ньому можуть бути майже повноцінна кухня, санвузол і трансформована в їдальню спальня. При цьому причепи з площею до 10 кв. м пропонують за ціною від $ 2 000, в середньому ж їх продають за $ 4 000 - 5 000. А ось за житло площею близько 20 кв. м доведеться віддати від $ 4 000 до 8 000.

Будинок-автомобіль можна придбати за $ 21 000. В ньому розміщені душ, біотуалет, гаряча вода, умивальник, газова плита, мийка, холодильник, обігрівач, два дивани трансформуються у велике ліжко, стіл, шафа, тумбочки й антресолі.

Для тих, хто хоче більше житло на колесах, пропонують будинки-автобуси. Зокрема, "двокімнатний" автобус ЛАЗ можна купити за 50 000 гривень, а туристичний Daf Berkhof - за $ 65 000.

Бажаючі провести літо на воді можуть придбати плавучу дачу. Вона обладнана всім необхідним для проживання і обійдеться приблизно в $ 30 000.

Крім того, українцям пропонують повноцінний маєток на плавучій платформі. У ньому є п'ять спалень, вітальня, тренажерний зал, сауна, Джакузі, більярдна, кабінет, п'ять санвузлів, гардеробна, балкони, літні тераси, горищні та трюмні приміщення. Також є система опалення та кондиціонування. Купити такий будинок можна за $ 400 000.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що українці знижують ціни на квартири, щоб продати житло до осені.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.