Особливості будівель з клеєного бруса

Особливості будівель з клеєного бруса
Технічні характеристики, експлуатаційні властивості дерева, як будівельного матеріалу, перевірені століттями. А сучасні технології виготовлення клеєного бруса, значно покращують ці властивості.
Зводяться готові будинки із клеєного бруса на майданчику з різними характеристиками грунту, оскільки володіють легким вагою. Сам майданчик не вимагає складної і тривалої підготовки. В процесі виготовлення деревина проходить стандартні періоди сушіння, тому будинок через дуже короткий час готовий до експлуатації, період усадки не тривалий.
Побудований будинок має абсолютно рівні стіни, покривати чи ні їх іншій обробкою – вибір власника будівлі. Якщо залишити навіть усередині початковий вигляд дерев’яної стіни, приміщення буде мати дуже стильний і затишний інтер’єр. Клеєний брус забезпечує відмінну теплоізоляцію і звукоізоляцію стін, які надійно захищають приміщення від вітру, морозу. У будинку дотримується комфортний мікроклімат, температура. Дерев’яні стіни можуть служити елементом не тільки етнічного або ЕкоСтіль, але й служити фоном сучасних, авангардних стильових напрямів. Тим більше не буде потрібно зовнішня обшивка.

Особливості будівель з клеєного бруса

Конструкція будинку може мати саму різну планування. При виборі проекту, замовленні будівельних робіт потрібно враховувати необхідну кількість кімнат або навіть поверхів. Архітектори розробляють проекти не тільки різні за площею, але і за архітектурним стилем.
За своєю вартістю готові будинки із клеєного бруса значно дешевше будівель з інших матеріалів.
Житлові будинки зводяться з такого матеріалу під ключ, при цьому ділянка будівництва сильно не страждає від техніки, його відразу можна засаджувати деревами чи квітами.

Особливості будівель з клеєного бруса

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.