Чому варто звернути увагу на будинок із бруса

Чому варто звернути увагу на будинок із бруса
Як би не хотілося порівняти умови життя в дерев'яному будинку або з цегли, блоків - будинки з бруса просто поза конкуренцією, особливо, з точки зору екологічності, корисності і зручності.
Будинок дихає і в той же час утримує тепло, в ньому витає приємний запах ефірних масел, смол і фітонцидів, які до того ж чинять сприятливий вплив на організм. У довговічності такого будинку і зовсім сумніватися не потрібно, за умови використання якісних матеріалів.

Чому варто звернути увагу на будинок із бруса

Переваги будинків із бруса

· Клеєний брус стійкий до розтріскування, деформації за рахунок застосування спеціальної технології склеювання з попередньо висушених матеріалів. А отже, ваш будинок не буде з часом просідати.
· Вони володіють високою теплоізоляцією - відсутність щілин і пустот всередині бруса. Крім того, кімнати в такому будинку швидко нагріваються і при цьому повільно остигають.
· Вони відрізняються міцністю, за рахунок використання у виробництві бруса багатошарової конструкції.
· Зводити будинки з клеєного бруса можна швидко і в будь-який час року, за рахунок продуманої технології скріплення між собою.
· Естетика - вони красиві, витончені і виділяються на тлі типових споруд з газоблоку або цегли.
· Не потребують сильного фундаменту і в обробці як зовні, так і всередині, а значить, економлять кошти.

Екологічність

Свіжістю і натуральністю дихають стіни будинку з бруса. У ньому точно буде тепло взимку, адже прогріти навіть величезний котедж в кілька поверхів не буде проблемою. Що стосується мікроклімату влітку, то в ньому ви знайдете бажану прохолоду, якої так не вистачає.

Особливою родзинкою стане аромат, який виходить від стін, він живий і природний. Потрапляючи в такий будинок, а вже тим більше живучи в ньому, ви зможете зануритися з головою в відпочинок. Саме з будинком з бруса асоціюється затишок.
У той же час навколо дерев'яних будинків крутиться безліч міфів і легенд з приводу їх корисності, натуральності, екологічності тощо, в більшості випадків неправдивих.

А може кам'яний?
Якщо порівняти будинок з бруса з кам'яним (цегляним або газоблоковим), то він, безперечно, виграє:
Він легший за вагою, а значить, не потрібен стрічковий глибокий фундамент.
Він не потребує особливих температурних умов для зведення.
Після будівництва можна заселитися відразу. Не вдаючись, до будь-яких дорогущих оздоблень, як всередині, так і зовні.
Оздоблення не потрібне ще й тому що зовнішній вигляд фасаду і внутрішніх стін вже спочатку красивий, чого аж ніяк не можна сказати про кам'яний будинок.
За міцнністю вони не поступаються цегляним, а за швидкістю зведення - газоблоковим.

Ціна такого будинку, оглядаючись на всі його переваги над будинками з іншого матеріалу здасться більш ніж доступною. На початковому етапі, при покупці стінового матеріалу може здатися що це дуже дорого, але якщо розібратися і врахувати те, що немає необхідності купувати додаткові оздоблювальні матеріали - то все стає ясно. Мало того, що Ви вкладаєте гроші в егологічно чистий і корисний для проживання дерев'яний будинок, та ще й значно дешевший кам'яного.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.