Де можна використовувати каучукові покриття?

Де можна використовувати каучукові покриття?
Серед них особливу нішу займає каучук – матеріал, давно і успішно використовується для створення полови в багатьох сферах – як при будівництві громадських будівель, так і при спорудженні спортивних споруд і промислових об’єктів.
Така “різноплановість” матеріал досить легко з’ясовна. Перш за все, його винятковими властивостями. Без сумніву, отримання цих властивостей неможливо без дотримання технологічного процесу. Як же роблять каучукові підлогові покриття? Перш за все, для цих цілей використовують тільки найсучасніше обладнання. Що стосується складу матеріалу, то тут можна бачити виключно натуральні мінеральні барвники та наповнювачі. В даному випадку каучук є гумою, що зазнала тривалої вулканізації. При цьому серед компонентів даного матеріалу немає ні галогенів, на кадмію, ні азбесту і формальдегіду, що робить матеріал безпечним як для людини, так і для навколишнього середовища.
Використовуючи каучук для створення підлогових покриттів, ви в результаті отримаєте дуже щільну і гладку поверхню, яка легко піддається прибиранню. Враховуючи і високу зносостійкість каучуку, нескладно зрозуміти, чому нерідко і промислові підлоги виготовляються саме таким чином. Така підлога стане оптимальним варіантом для тих виробництв, де потрібна буквально ідеальна чистота. Адже в даному випадку виключена поява бактерій і хвороботворних мікроорганізмів. Крім того, каучук не накопичує ні пил, ні алергени, як це відбувається з більш пористими матеріалами. Важливою тут є і пожежна безпека – каучук при загорянні не виділяє шкідливих, здатних призвести до опіку газів. Також цей матеріал не накопичує статичну електрику, що також важливо в приміщенні, в якому відбувається постійний контакт підлоги з металевими предметами.
Подібні поли будуть доречні і в офісі, і в інших громадських приміщеннях. Вони створюють неймовірний комфорт при ходьбі, оскільки володіють відмінними показниками пружності і еластичності. Крім того, вони досить різноманітні з точки зору дизайну і дозволять оформити робоче місце з належною часткою креативності.
Що стосується зносостійкості, то тут каучукові покриття буквально не знають собі рівних. Завдяки цьому вони доречні і при створенні спортивних майданчиків – будь-яких, включаючи тенісні корти . Такі підлогові покриття прекрасно підходять для закритих майданчиків. Одним з аргументів на користь вибору каучуку для спорту є й те, що даний матеріал цілком відповідає вимогам міжнародних стандартів з точки зору травмоопасності і безпеки. Слід також відзначити тривалий термін експлуатації таких підлог – про яку б ступеня навантаженості приміщення не йшлося, каучук “з честю” витримує всі випробування, не втрачаючи при цьому ні зовнішньої привабливості, ні експлуатаційних показників.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.