Переваги керамічної плитки

Переваги керамічної плитки
Інтерес до неї не пропав і понині. Вона користується попитом як у пересічного покупця, так і у фірм, організацій, які займаються будівництвом і ремонтом.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ КЕРАМІЧНОЇ ПЛИТКИ

1. Важливою якістю кераміки є її не схильність до води. Вологість, випаровування, прямий контакт з водою – все це не біда для стін, підлоги, стелі оброблених керамічною плиткою. Ця якість дозволяє істотно розширити сферу застосування цього матеріалу. Басейни, кухні, ванні кімнати та інші місця з підвищеною вологістю – це ті приміщення, де якраз і варто застосувати керамічну плитку.

2. Важливою позитивною властивістю кераміки є гладка, непориста поверхня – це істотно полегшує для очищення її від бруду. Завдяки легкості видалення забруднень вдається зберегти первозданний вигляд плитки на протязі всього терміну експлуатації, а це, безсумнівно, плюс для будь-якого оздоблювального матеріалу.

3. Безсумнівною перевагою плитки є її міцність і екологічність. В міцності кераміки можна не сумніватися. Доказом цього можуть стати стародавні вироби з глини, які донині знаходять на розкопках, і по вигляду не скажеш, що вони пролежали в землі століття. Ну а сам природний склад – глина, кварцовий пісок, вода не дає засумніватися в екологічності матеріалу.

4. Відсутність ознак стирання, забруднень хімічними та жирними речовинами на поверхні плитки – це ще один з плюсів у якому переконалися багато. Стійкість до цих чинників обумовлена глазур’ю, яка є захисним шаром плитки і наноситься в процесі виробництва. Така поверхня не вбирає, а навпаки, відштовхує бруд і пил, що дозволяє розглядати керамічну плитку, як матеріал для алергіків.

5. Можливість вибору і привабливий зовнішній вигляд керамічної плитки. Виробники пропонують широкий асортимент за кольоровим рішенням, формою, розписом та дизайном. Це актуальна перевага для людей люблячих естетичність і експерименти з дизайном приміщень.

6. Нарешті, не можна опускати і таку позитивну якість плитки, як вогнестійкість і стійкість до агресії середовища. Перепади температур, пряма дія вогню, ультрафіолетові промені, хімічні миючі речовини – все це не є ворогом кераміки. Вогнетривкі властивості дозволяють використовувати плитку навіть для облицювання камінів і печей.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.