Технологія «мокрого» облицювання

Технологія «мокрого» облицювання
Через 2-3 роки основна усадка стін практично завершиться, і можна переходити до завершального етапу. Завершити будівництво дерев'яного будинку з внутрішньою обробкою гіпсокартоном модно кількома способами.

Штукатурка наноситься поверх ГКЛ, коли вони вже надійно закріплені. Сухі суміші випускаються як стартові, так і фінішні (декоративні). Класифікація розчинів:
-гіпсовий;
-цементний;
-вапняний;
-комбінований.

Цементно-піщана суміш придатна для укладання, плитки, невеликих легких панелей або облицювального каменю в приміщеннях з високою вологістю. Це передпокій, ванна, санвузол і кухня.

Для житлових кімнат (спальня, дитяча, вітальня, кабінет) використовують штукатурку і шпаклівку на основі гіпсу або вапняно-піщаної суміші. Така стартова обробка «дихає», вона мінімізує вологість в дерев'яному будинку і перешкоджає утворенню конденсату. При дуже сухому повітрі вона віддає надлишок вологи зі стін.

По завершенні чорнової роботи переходять до декоративного облицювання стін, включаючи розпис стін або обклеювання шпалерами під фарбування.

Покрокова методика підготовки до опорядження стін дерев'яного будинку:

-чорнова обробка стін (видалення забруднень і органічних залишків, цвілі і комах);
-щілини законопачивают клоччям (мохом, сухими водоростями) для поліпшення тепло - і пароізоляції;
-додаткова просочення деревини хімікатами проти плісняви, грибків, гризунів і комах-шкідників;
-ошкуріть наждаком і обробити грунтовкою по дереву;
бажано в затишному місці зробити пробну обробку обраним матеріалом, якщо це фарбування або обштукатурювання, щоб оцінити результат.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.