Незвичайний рецепт котлет з мускатним горіхом, які нікого не залишать байдужим

Незвичайний рецепт котлет з мускатним горіхом, які нікого не залишать байдужим
Котлети – одне з найпоширеніших страв у всьому світі. Вони популярні в повсякденному раціоні, на святковому столі і навіть у фастфудах. У мережі Інтернет можна знайти безліч різноманітних рецептів котлет, але, на жаль, далеко не всі вони дають те, що обіцяють. Щоб м'ясний продукт був соковитим, м'яким і ніжним, важливо правильно підібрати пропорції інгредієнтів. Велику роль відіграють також самі продукти в складі м'ясного виробу. Представляємо вам незвичайний рецепт котлет з горіхами, які нікого не залишать байдужим.

Інгредієнти:
- фарш зі свинини – 0.5 кг (чим менше жиру, тим краще);
- яйця – 1 шт.;
- мускатний горіх – 50-100 г;
- панірувальні сухарі – до 70 г;
- борошно – 30 г;
- молоко – 60 мл;
- картопля – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- чорний перець – за смаком.

Приготування:
Розкришити горіхи до порошку з дрібними шматочками. Змішати з м'ясним фаршем.
Натерти картоплю на дрібній тертці, додати в суміш.
Натерти цибулю, додати в суміш.
Насипати борошна, розбити в неї яйце.
Влити молоко (бажано на борошно, щоб швидше сформувалася тестова частина виробів).
Ретельно перемішати масу, зліпити котлети у формі еліпса для хорошого прожарювання.
Обмокнути коржі в паніровку з кожного боку, поставити смажитися на розігрітому маслі. Обсмажувати з обох боків до рум'яної скоринки.
Обсмажуючи першу сторону, необхідно накрити сковорідку кришкою. Обсмажуючи другою стороною – зняти кришку, щоб м'ясний виріб не тушкувалося, а поджаривалось з легкої скоринкою. Такі котлети відмінно підійдуть і до крупам, і до картоплі, і до інших страв. При подачі на стіл зверху їх можна прикрасити свіжою зеленню.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.