ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ КІМНАТНІ РОСЛИНИ ДЛЯ СПАЛЬНІ?

ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ КІМНАТНІ РОСЛИНИ ДЛЯ СПАЛЬНІ?
Алое

Це одне з найбільш підходящих рослин для спальні, алое виробляє кисень саме в темний час доби. Алое не любить зайвий шум і сторонніх людей, йому комфортно в таких приміщеннях, де мало людей. Також рослина знімає підвищену наелектризованість. Листя алое мають цілющі властивості, їх прикладають до різних невеликим травм – порізи, несильні опіки і т.д. А сік з листя допомагає від застуди і головного болю.

Камелія

Чудовою прикрасою в спальні буде камелія, так як її квітки яскраві і красиві, і що важливо для збереження сну – без запаху. Для підвищення сексуальності рекомендується в спальні розміщувати камелії з червоними квітками, а також надасть допомогу в різних проблемах статевого життя.

Фіалка

Дуже багато хто любить фіалку за те, що вона не вимоглива до спеціального догляду. Ідеально підійдуть для спальної кімнати фіалки з білими і фіолетовими квітками.

Фіалки з білими квітками знімають напруги після важкого дня, врівноважують бурхливі емоції і знімають стреси.

Фіолетове цвітіння в свою чергу сприяє у налагодженні сімейних відносин. У кімнаті з квітучими фіалками, завжди будуть переважати умиротворення і згоду.

Спатифіллум


Спатифіллум виявиться чудовим рішенням для спальні завдяки здатності поглинати шкідливі речовини в повітрі, які потрапляють в кімнату через відчинені вікна. Очищення повітря сприятливо впливає на сон – адже саме в цьому стані люди найбільш уразливі від шкідливих факторів.

Герань

Чудовим кімнатною рослиною є саме герань, так як вона виділяє речовини, які вбивають стафілококи, а також сприяють відновленню нервової системи, знімають стресові стани і прекрасно справляються з безсонням.

Хлорофiтум

Ця рослина захоплює вчених в усьому світі. Хлорофітум всього за одну добу очищає повітря в кімнаті середніх розмірів від шкідливих мікроорганізмів і просто не може не радувати. Крім того, він поглинає формальдегід, який перебуває в сучасних квартирах у великій кількості через присутність великої кількості синтетичних матеріалів. Таким чином, наявність у спальні цього дивного рослини буде дивним чином впливати на навколишнє атмосферу.

Існує безліч красивих і корисних кімнатних рослин, здатних зберегти наше здоров’я і позбавити від безсоння. Найголовніше правильно підбирати квіти, які крім естетичного задоволення, будуть приносити багато користі.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.