Утеплення фасаду будинку

Утеплення фасаду будинку
Сьогодні на ринку є велика кількість матеріалів, вироблених за різними технологіями. Розрізняють органічні та неорганічні утеплювальні матеріали. До першої групи належать продукти хімічної галузі ( пінопласт, піноплекс) та натуральний утеплювач (ековата).

Пінопласт не є довговічним матеріалом, попри обіцянки виробників про його 50-річний чи 100-річний термін служби, все через величезну площу контакту полістиролу з повітрям, які містяться в його структурі.

Піноплекс виробляють при застосуванні підвищеної температури і тиску. Він має ряд переваг на відміну від пінопласту, а саме міцність та тривалий термін експлуатації.

Ековата – матеріал, який виготовляють із натуральної целюлози, має у складі мінеральні речовини (бура і борна кислота). Вона популярна своїми звукопоглинальними характеристиками, бо пухка структура добре гасить акустичні коливання.

До другої групи відносять такі матеріали як базальтова мінеральна вата та скловата. Сьогодні використання скловатних утеплювачів трапляється досить рідко, адже при монтажі виділяються дрібні частинки скла, які потрапляють в органи дихання і задають шкоди організму. Мінвату вважають безпечнішою у цьому відношенні.

Щоб правильно утеплити фасад, варто детально розглянути фізичні властивості усіх пропонованих вам матеріалів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.