Купівля нерухомості за кордоном

Купівля нерухомості за кордоном
Останнім часом в українців зростає інтерес до нерухомості за кордоном. Головною причиною вважається прагнення вигідно інвестувати свої кошти, адже недовіра до вітчизняної фінансової системи та банків досить стрімко зростає - позика на житло в Україні має невиправдано високі ціни.

Здача в оренду будівлі може стати джерелом доходу. Власник не лише отримує кошти, а й сплачує податки, що в майбутньому спрощує процес асиміляції (отримання посвідки на проживання).

Звичайно, що покупка нерухомості в курортній місцевості дає змогу приїжджати на відпочинок зі значно меншими витратами. Найбільшим попитом користується нерухомість у приморських містечках.

При покупці квартири обов’язково порадьтесь з фахівцями, щоб звести ризики до мінімуму. Оцініть витрати для проведення усіх операцій. Врахуйте особливості місцевості та законів країни, бо, наприклад, в Європі є прибережні міста, де вас зобов’яжуть брати участь у розвитку туристичного краю, і вам доведеться витрачати на це великі кошти. Також, в деяких країнах доведеться отримати згоду на покупку від сусідів чи від усієї місцевої влади, оскільки людям не до вподоби, щоб поруч жив невідомо хто.

Будьте обачні!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.