Житомиряни думають, що без ліфтових карток будуть кататися безкоштовно - Дебой

Житомиряни думають, що без ліфтових карток будуть кататися безкоштовно - Дебой
Під час звітної прес-конференції присвяченої річниці Володомира Дебоя у посаді мера м. Житомир журналісти вкотре поцікавились обіцянкою мера на початку своє виборчої кампанії ліквідувати ліфтові картки.

- Ліфтові картки: вибір обслуговування з ними чи ні - це позитив. Але люди не розуміють, вони думають що якщо ліфт буде без картки - то це безкоштовно. Та це не так бо плата за користування ліфтом буде включена у плату за квартиру і залежатиме від метражу і кількості жителів, а не від того – реально була поїздка чи ні.

- Та при цьому виникає наступна проблема - якщо всі не платять за квартиру, і відповідно з квартплати не перераховуються кошти на утримання ліфтів то виникає заборгованість по ліфтам. І тоді з роботою ліфтів трапляються проблеми.

Сьогодні ліфтове господарство обслуговують три різні фірми, відповідно є три типи карток – що створює незручність використання своєї картки у інших будинках.

Наразі є пропозиція щодо створення універсальної картки. Також планується модернізація карткоматів у ліфтах, щоб вони показували кількість число поїздок.

- Ми проводили опитування - за відмінну карток виступають переважно ті люди, хто не планує платити за комуналку, у кого постійно є борги.

- Дебой переконаний, що карткова система дозволила значно краще зберегти і утримувати ліфтове господарство Житомира ніж у інших містах України. У нас сьогодні майже 100% ліфтів працює, заявив мер.

Нагадаємо, незважаючи на заяву мера житомиряни скаржаться, що зараз у місті відключено кілька десятків ліфтів, через перевищення строку їх експлуатації.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.