Міська рада відклала питання щодо вуличних собак

Міська рада відклала питання щодо вуличних собак
24 квітня на сесії Житомирської міськради депутати розглядали Програму регулювання чисельності бездомних тварин у Житомирі. Під час обговорення депутат Володимир Михалець запропонував не розглядати дану програму, тому що вона в запропонованому вигляді не вирішує проблеми зменшення чисельності бездомних тварин.

«Потрібно вирішити питання зменшення популяції, а потім вже займатися стерилізацією тварин», - сказав Михалець і запропонував відправити програму на доопрацювання.

Після обговорення мер Володимир Дебой поставив програму на голосування в цілому, але вона не набрала необхідної кількості голосів і не була прийнята. Цікаво, що за прийняття програми за основу голосувало 33 депутати, а за прийняття в цілому - 27 депутатів (Всього в Житомирській міськраді 60 депутатів).

"Прикро, що депутати, які не відвідують постійних комісій та не працюють у міжсесійний період, починають подавати неконструктивні пропозиції на сесії. Програма фактично зірвана. А це – важливе соціальне питання, впровадження якого потребувало не тільки коштів, а й проведення тендера", – заявив Володимир Дебой журналістам, під час перерви.

Як повідомляв портал ZThata, програма передбачає будівництво притулку для тимчасового утримання бездомних тварин у Житомирі

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.