Влада Житомира хоче купити за 1,19 млн грн приміщення для притулку бездомних тварин

Влада Житомира хоче купити за 1,19 млн грн приміщення для притулку бездомних тварин
Депутатам Житомирської міської ради буде запропоновано дати згоду на купівлю нежитлового приміщення за 1 190 000 грн з метою облаштування притулку для бездомних тварин.
Про це йдеться в проекті «Про надання згоди на придбання в комунальну власність міста нежитлового приміщення з метою облаштування притулку для бездомних тварин», опублікованому сьогодні вранці на сайті Житомирської міськради.

Проект передбачає дати згоду на придбання від Крижевського Ц.Ц. і Грищука В.Л. у комунальну власність територіальної громади міста нежитлового приміщення площею 1 227,2 кв. м., розташованого в м. Житомирі по вул. Баранова, 87, за певною ціною згідно з експертною оцінкою 1 млн 196 тис.. 655,04 грн з метою облаштування притулку для бездомних тварин.
Начальнику управління житлового господарства міської ради Світлані Півоваровій влада хоче доручити укласти від імені Житомирської міської ради договір купівлі-продажу зазначеного вище об'єкта нерухомості з його власниками.

За проектом рішення департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради буде здійснювати витрати в межах затверджених бюджетних призначень на фінансування заходів з придбання та облаштування притулку для бездомних тварин.
А контролювати виконанням цього рішення запропоновано заступника мера з питань діяльності виконавчих органів ради - Володимиру Кропивницькому.

Раніше, на останньому засіданні міськвиконкому міська влада розглядала питання створення робочої групи з визначення і вирішення проблем безпритульних тварин у Житомирі.

Як повідомляв «Журнал Житомира» раніше - на останній сесії Житомирської міськради було виділено 1,2 млн.грн. на придбання та облаштування притулку для регулювання чисельності бездомних тварин.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.