У Житомирі досі не почали облаштування притулку для бездомних тварин

У Житомирі досі не почали облаштування притулку для бездомних тварин
Влада Житомира досі не виготовили проектно-кошторисну документацію притулку для тварин, без якої не можна здійснювати будівельні роботи.

«Бездомних собак у Житомирі бігає стільки, що страшно на вулицю вийти. А як же дітям гуляти?! Я написав в міську раду, щоб дізнатися, як просувається справа з притулком для тварин. Виявляється, що його ще й не починали розбудовувати», - зазначив житомирянин Василь Зубенко.

У 2013 році для утримання безпритульних тварин за кошти міського бюджету в Житомирі придбали нежитлове приміщення за адресою вулиця Баранова, 87. У квітні 2014 з фонду охорони природи було виділено 500 тис. грн. для облаштування притулку для бездомних тварин.

У травні начальник житлового господарства міськради Світлана Півоварова під час Інтернет-конференції повідомила, що розробляється проектно-кошторисна документація на необхідні роботи по притулку для тварин. Зараз серпень, а документацію так і не зробили.

«В даний час проектно-кошторисна документація відсутня, за рахунок вищезазначених коштів замовлено її виготовлення. Після виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення її державної експертизи будуть розпочаті будівельні роботи», - йдеться в листі Зубенко.

Нагадаємо, у вересні 2013 року, влада Житомира купили приміщення колишньої свиноферми за 1,2 млн. грн під притулок для бродячих тварин.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.